Hamdi Sulemani

Hamdi Sulemani është arkitekt i diplomuar nga fakultet i arkitekturës në Univerzitetin “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup. Bashkëthemelues dhe i punësuar në studion për arkitekturë PIKA. Ka qenë i angazhuar në kompani italiane e cila vepron dhe punon në rajon,  gjithashtu i angazhuar në shumë projekte të implementuara nga EU ne RMV si inxhinier kryesorë, mbikëqyrës ose bashkëpunëtorë. Ai është ekspert i përpilimit të dokumentacionit teknik për investime në sektorin privat dhe publik. Ambientalist i denjë i  angazhuar si aktivist në disa lëvizje qytetare në vend dhe bashkëthemelues i organizatës “Kodra e diellit”.

Shpërndaje: