Leona Murati

Leona Murati shkollimin e mesëm e ka kryer në Gjimnazin e Tetovës, dhe më pas ka vazhduar studimet në drejtimin Biokimi në Universitetin e Tetoves. Flet gjuhët angleze (B2), gjermane (A1) dhe maqedone. Ka punuar si distributor në kompaninë Forever Living, dhe ka marr pjesë në puntori të ndryshme, si “Water, the source of life-strategy and management”, Menaxhimi i mediave sociale të bizneseve të ndryshme, etj.

Shpërndaje: