Hana Musai

Hana Musai punon si menaxhere për konsulencë të regullativave bankare tek PwC GmbH, Gjermani. Ka kryer Master në fushën ekonomisë dhe qeversijes ndërkombëtare në Universitetin e Bayreuth, Gjermani.

Shpërndaje: