Ilir Vela

D-r Ilir Vela është kirurg në Klinikën e Kirurgjisë Torakale dhe Vaskulare në Shkup. Punon edhe si asistent-doktorant në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, pranë Univerzitetit “Shën Kirili dhe Metodi”. Është anëtar i “European Society of Thoracic Surgeons”. Ka punuar për një periudhë edhe në Chest Disease Hospital në Kuwait City. Ka marr pjesë në disa konferenca studimore dhe trajnime ndërkombëtare.

D-r Ilir Vela është edhe volejbollist profesionist, ku kontributin kryesor e ka dhënë në Klubin e Volejbollit “Shkëndija” Tetovë

Shpërndaje: