Fisnik Shabani

Fisnik Shabani, i diplomuar në matematikë (Universiteti i Zagrebit) si dhe gjuhë dhe letërsi frenge (Universiteti i Tetovës). I punësuar në kompani private e cila është e bazuar në kampusin e UEJL-së. Ka punuar si administrator në qendrën studentore pranë Universitetit të Zagrebit (2002-2008), profesor i gjuhës frenge pranë Aleancës franceze të Tetovës, aktualisht punon edhe si trajner i Tenisit.

Shpërndaje: