Fisnik Musai

Fisnik Musai është përgjegjës për planifikimin e rrjetit elektrik ne Bavari dhe punon për kompaninë Bayernwerk AG në Gjermani. Ka diplomuar në fushën e Inxhinjerisë Elektrike dhe Teknologjive Informative në Universitetin Teknik të Vienës.

Shpërndaje: