Mensur Shaqiri

Mensur Shaqiri jeton në Oslo të Norvegjisë. Është partner në kompaninë Vali AS e cila vepron në fushën e menaxhimit të projekteve shëndësore në Spitalin Universitar të Oslos, Drejtoria për E-shëndet. Mensuri ka punuar në Ministrinë e arsimit dhe shkencës në Mbretërinë Norvegjeze, Televizionin shtetëror norvegjez NRK dhe në parkun teknologjik të Oslos – Fornebu. Mensuri është i diplomuar në shkollën e lartë të informatikës në Varazhdin, Universiteti i Zagrebit, dhe ka MBA në Oslo Business School.

Shpërndaje: