Hatixhe Abdiji

Hatixhe Abdiji, ka kryer studimet deridiplomike nё Shkencat e Zbatuara – Arkitekturё, nё Universitetin e Tetovёs. E trajnuar pёr disa muaj nё Anhalt University (BAUHAUS) – Gjermani, si dhe pjesёmarrёse nё disa trajnime nё Kosovё dhe Maqedoni. Atdhedashёse dhe gjithmonё mbёshtetёse e pakompromis e iniciativave nё tё mirё tё vendit.
Aktualisht, e punёsuar nё studion projektuese Pika, në Tetovё, si dhe e angazhuar me orar tё caktuar nё studion Homefocus AG, në Zvicёr.

Shpërndaje: