Sadik Abdirahimi

Sadik Abdirahimi ka përfunduar studimet në fushën e ekonomisë në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL). Në ndërkohë ka menaxhuar oraganizatën joqeveritare PROCIVIC, që ka qenë kyçur në disa projekte, në mes tyre edhe zhvillimi rural.

Sadiku është udhërrefyes malor i çertifikuar nga UIMLA, dhe aktualisht është aktiv me organizatën PeakTrip.

Shpërndaje: