Sabajdin Veliu

Sabajdin Veliu ka diplomuar në Fakultetin e Administratës Publike në UEJL. Ka qenë i angazhuar në projekte të ndryshme pranë kompanisë ndërkombëtare Ecolog International. Momentalisht punon si Trajner për zhvillim personal (Life Coach).
Arsyeja e anëtarësimit dhe përkrahjes së Iniciativës është malli dhe dëshira për një Tetovë më të mirë.

Shpërndaje: