Burim Islami

Burim Islami ka mbaruar studimet në Fakultetin e Arteve pranë Univerzitetit të Tetovës, drejtimi Dizajn Grafik. Punon si Ueb dhe Grafik Dizajner në kompaninë “iSolve”. Është themelues i grupit “Kodra Freeriders” me anë të cilit promovojnë turizmin dimëror në Kodrën e Diellit, dhe njëkohësisht angazhohen për kushte më të mira në po të njejtën qendër.

Shpërndaje: