Ebrar Qazimi

Ebrar Qazimi studimet deridiplomike i ka kryer në Fakultetin e Filologjisë, drejtimi Gjuhë dhe letërsisë angleze në Universitetin e Tetovës me sukses të dalluar.

Punon si mësuese në shkollë fillore dhe si përkthyese për më tepër gjuhë. Ajo është person i etur për sfida të reja të cilat i kryen me përkushtim të madh.

Shpërndaje: