Fadil Ismaili

Fadil Ismaili është gastronom me përvojë prej më tepër se 20 vite. Pjesën më të madhe të jetes e ka kaluar largë vendelindjes, gjegjësisht në Zvicer, ku ka ushtruar profesionin e vetë. Në vitin 2016 është kthyer në Tetovë, dhe për momentin merret me alpinizëm.
Dëshira e madhe për një Tetovë më të mirë e motivoi që t’i bashkangjitet iniciativës Më mirë për Tetovën.

Shpërndaje: