Елмедина Абдулахи

Елмедина Абдулахи е лиценцирана библиотекарка. Таа магистрирала на Јавна администрација при УЈИЕ. Таа е активистка со голем интерес кон проблемите со животната средина и социјалните проблеми. Ко-основачка на организациите како Движење „Мајка и дете“, Здружение за образование „Пенда“ и БарКамп Тетово.

Сподели: