Ментар Махмуди

Ментар Махмуди работи како истражувач во областа на вештачка интелегенција при „Ауди“ во Германија. Завршил докторски студии по роботика на Универзитетот на Калифорнија. Претседател е на Здружението за образование Пенда и основач на БарКамп Тетово.

Сподели: