Менсур Шаќири

Менсур Шаќири живее во Осло, Норвешка. Тој е ангажиран како партнер во компанијата Вали АС, која делува во полето на управување со здравствени проекти при универзитетската болница на Осло, Управа за Е-здравство. Менсур има работено во Министертвото за образование и наука на Кралството на Норвешка, Националната телевизија на Норвешка НРК како и во технолошкиот парк на Осло-Форнебу. Менсур дипломирал на Високата школа за информатика во Вараждин, Универзитетот на Загреб и има завршени магистерски студии на Бизнис школото на Осло.

Сподели: